Brusevæg i glas – enkelt og funktionelt

​Vi opsætter alle former for brusevægge for private og erhverv

En brusevæg i glas er det enkle, funktionelle og stilrene valg til dig, der vil have et moderne udtryk i badeværelset derhjemme, i sommerhuset eller i din klinik.

Hos Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen har vi specialiseret os i opsætning og montage af moderne brusevægge i Aalborg, Randers, Aars og det øvrige Nordjylland.

En brusevæg er ikke bare et stykke glas

Brug af glasvæg som afskærmning omkring brusebadet giver dit badeværelse et let og luftigt udtryk – og egner sig især til mindre badeværelser, hvor en muret bruseniche vil virke tung og massiv i rummet. Faktisk kan en udskiftning af den gamle bruseniche med moderne brusevægge i glas ændre hele udtrykket i rummet, så du får et moderne og tidssvarende badeværelse og wellness-rum uden at have ofret en formue på renovering.

En moderne brusevæg i glas fås i forskellige udgaver fra den helt klassiske og enkle, til vægge i farvet eller matteret glas. Glasvæggen monteres i enten helt usynlige rammer, så væggen nærmest svæver i rummet - eller den kan monteres i sorte eller grå rammer, der giver et mere råt udtryk med kant til indretningen. Vores moderne brusevægge i glas leveres desuden med en speciel behandling med nanomateriale, der muliggør nem og enkel rengøring.

Brug for vejledning og hjælp til at vælge?

Med os som din professionelle samarbejdspartner på montage af brusevægge, er du sikker på altid at få kvalificeret og kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde den glasløsning, der passer perfekt til dit behov, dine ønsker og dit budget.

Vi opsætter og monterer desuden brusevæg i glas i baderum og badeværelser på hoteller, i wellness-studier og andre steder, hvor der er behov for moderne og stilrene faciliteter, der er nemme at rengøre og holde.

Høj kvalitet

Masser af erfaring

Mødestabil arbejdskraft

Kontakt os gerne for tilbud og priser på brusevægge

Vi står altid parat til at hjælpe med rådgivning, tilbud og priser på en moderne og tidssvarende brusevæg i glas. Ring eller skriv til os allerede i dag, så finder vi sammen den perfekte løsning til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen

Nygårdsvej 13, 9600 Aars 

Klik for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Tlf.: 6015 5017

E-mail: glas.alu.montage@gmail.com

CVR: 40491635

Sociale medier

fb    ig