​Professionel udskiftning af termoruder

Vi tilbyder termorudeskift billigt og effektivt

Er varmeregningen stukket af? Har du en eller flere termoruder, der er punkteret? Eller skal du have skiftet termoruder i et større glasparti? Da er det Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen, du skal have fat i.

Vi har mere end 13 års erfaringen indenfor montagebranchen og tilbyder effektiv udskiftning af termoruder for private og erhverv i hele Nordjylland – og selvfølgelig i vores nærområde: Aars, Aalborg og Randers.

Som professionelt montagefirma sætter vi en ære i at levere:

  • Et godt og præcist resultat
  • Aftalt arbejde til tiden
  • Service og produkter til konkurrencedygtige priser
  • Energiruder af højeste kvalitet


Mange penge at spare på udskiftning af termoruder

Når du vælger at skifte dine ældre termoruder ud med nye og tidssvarende energiruder, kan der være rigtig mange penge at spare på varmeregningen. En stor del af en bolig eller ejendoms varmetab sker nemlig gennem utidssvarende, dårligt isolerende eller beskadigede termoruder.

Tidligere sagde man som en tommelfingerregel, at hvis en boligs eller ejendoms ruder var mere end 15 år gamle, så kunne en udskiftning af termoruder svare sig, men med vore dages stigende energipriser, kan det være en god forretning at skifte selv nyere termoruder ud med energiruder.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken type vinduer og termoruder, du skal vælge til din bolig, til sommerhuset eller virksomheden, er vi gerne behjælpelige med råd og vejledning, så du får den mest rentable og energirigtige løsning på både kort og lang sigt.

Høj kvalitet

Masser af erfaring

Mødestabil arbejdskraft

​Brug for et tilbud og fordelagtige priser?

Vi skifter og monterer hvert år masser af termoruder for private husejere og erhvervskunder, og det betyder, at vi kan holde prisen nede på et niveau, hvor alle kan være med. Så søger du udskiftning af termoruder til en fordelagtig pris, da er det bare at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen

Nygårdsvej 13, 9600 Aars 

Klik for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Tlf.: 6015 5017

E-mail: glas.alu.montage@gmail.com

CVR: 40491635

Sociale medier

fb    ig