Spejl på mål leveres og monteres

Mangler du et spejl i de rigtige mål?

Det kan være svært at finde det helt rigtige spejl, der passer i målene til det sted, hvor spejlet skal sættes op henne. Det kan for eksempel være på badeværelset, hvor spejlet på væggen som regel skal passe i størrelsen til det baderumsmøbel, der er sat op nedenunder.

Hvis du mangler et spejl på mål, så hjælper vi hos Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen dig gerne. Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi tilbyder spejle på mål for vores kunder, der både dækker over privatpersoner og erhvervskunder.

Vores virksomhed er beliggende i Aars, og herfra kører vi ofte ud til kunder i vores eget lokalområde, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Randers, Aalborg og i flere andre nærliggende byer.

Vi står gerne for opmåling og montering

Alle vores spejle bliver produceret på specialmål. Det betyder samtidig også, at vi ikke har noget, der hedder standardmål.

Når du skal have opsat et spejl på mål, så er det selvfølgelig vigtigt, at spejlet passer præcist i målene i forhold til spejlets placering. Derfor kommer vi gerne forbi din adresse for at stå for både opmåling til spejlet samt den efterfølgende montering. På den måde kan du være helt tryg ved, at du får et spejl i de rigtige mål, der lever op til dine ønsker og behov, og at det bliver monteret korrekt.

5 fordele ved at vælge os

Ud over ovenstående kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele ved at lade os levere dit nye spejl efter mål:

  1. Vi udfører professionelt kvalitetsarbejde
  2. Vores omhyggelige montører sikrer dig et perfekt resultat
  3. Vi har stor erfaring inden for vores fag
  4. Vi kommer til den aftalte tid
  5. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser
​​

Kontakt os og bestil et spejl på mål

Kunne du tænke dig at bestille et spejl på mål? Så kontakt os gerne allerede i dag, så vi kan aftale, hvornår vi skal komme forbi for at måle op. Vi beregner også gerne en skræddersyet pris til dig på lige netop det spejl, som du kunne tænke dig.

Høj kvalitet

Masser af erfaring

Mødestabil arbejdskraft

Vi kommer gerne og måler

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi glæder os til at hører fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen

Nygårdsvej 13, 9600 Aars 

Klik for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Tlf.: 6015 5017

E-mail: glas.alu.montage@gmail.com

CVR: 40491635

Sociale medier

fb    ig