Professionel montage af skillevæg i glas

Brug en glasvæg i indretningen – vi viser dig hvordan

Moderne glasvægge kan bruges mange steder i indretningen. Det er den perfekte afskærmning på kontorer, på gangarealer og i beboelsesrum, hvor rummene skal deles op, uden det går ud over lysindfaldet.

Hos Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen er vi specialister i glasvægge, og vores kunder er både private boligejere, sommerhusejere og erhvervskunder i Randers, Aars, Aalborg og resten af det nordjyske.

Fordele ved en moderne skillevæg i glas

Med en skillevæg i glas kan du lave lige præcis den rumopdeling, du har brug for, uden at ødelægge fornemmelsen af store og åbne rum med et godt lysindfald. Glasvægge kan monteres i alle rum, har en sublim lydisolerende effekt og giver din boligindretning et let og enkelt udtryk.

Brug f.eks. en glasvæg eller New Yorker væg som adskillelse mellem køkken-alrum og fjernsynsafdeling, hvis du vil kunne lukke børnenes tv-larm ude samtidig med, at du kan holde et vågent øje med dem. En skillevæg i glas er desuden det perfekte valg som afskærmning til en teenageafdeling, som rumdeler ved din hjemmearbejdsplads og andre steder, hvor der er brug for at etablere et aflukket område, der stadig er lyst og indbydende at opholde sig i.

Vi opsætter og monterer alle typer glasvægge på mål – også på badeværelset, hvis du ønsker en let og stilren brusevæg omkring dit bad.

Glasvægge til erhverv

I moderne virksomheder er en glasvæg som opdeling i kontorlandskaber desuden et populært og enkelt valg til at løse problemer med dårlig akustik og støjgener, når mange medarbejdere sidder i samme lokale. En anden løsning kan være at skabe mødelokaler eller arbejdsstationer i lukkede glasrum, så der kan lukkes af, når der skal arbejdes koncentreret.

Vi har masser af idéer og løsninger til brug af moderne, holdbare og brudsikre glasvægge i din virksomhed, og vi rådgiver gerne om de mange muligheder, der er.

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil høre mere om vores arbejde, eller hvis du vil have monteret en skillevæg i glas, så kontakt os allerede i dag! Vi ser frem til at hjælpe dig med din nye glasvæg.​

Høj kvalitet

Masser af erfaring

Mødestabil arbejdskraft

Vi har altid gode tilbud og priser

Skal du have sat en eller flere glasvægge op i din bolig eller din virksomhed, da er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Hos os får du altid kvalitetsarbejde til en skarp pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen

Nygårdsvej 13, 9600 Aars 

Klik for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Tlf.: 6015 5017

E-mail: glas.alu.montage@gmail.com

CVR: 40491635

Sociale medier

fb    ig