Højbede i stål til plantekasser

Skab en smuk ramme om dine blomster og afgrøder

Højbede i stål er i løbet af de seneste år blevet utroligt populære, og det er der mange gode grunde til. Højbedene er nemme at tilgå, samtidig med at de med deres smukke og enkle udseende pryder i enhver have. Med højbede kan du blandt andet skabe forskellige rum i haven, eller du kan bruge dem til at inddele terrassen i flere forskellige sektioner.

Hos Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen hjælper vi dig gerne med at fremstille lige netop de højbede i stål, som du kunne tænke dig. Vi arbejder til konkurrencedygtige priser for både private og erhverv, og vi kører blandt andet ofte ud til kunder i Aars, Aalborg, Randers og i flere andre nærliggende byer.

Vælg mellem mange forskellige løsninger

Der er som nævnt mange forskellige løsninger og muligheder, når det kommer til højbede. De er velegnet til brug på både terrassen, i haven og på den store altan. De kan fremstilles i flere forskellige typer stål, herunder rustfrit stål, alt afhængigt af, hvilket udseende du kunne tænke dig, og de kommer både med og uden hjul.

Du kan også vælge mellem flere forskellige designs og former. Skal dit højbed i stål for eksempel være et traditionelt aflangt bed, eller skal det være kvadratisk, rundt eller måske være formet som en pyramide?

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning, der passer til dine ønsker og behov.

3 fordele ved at vælge højbede

Højbede i stål er dog ikke kun en fryd for øjet. Der er nemlig mange andre gode grunde til at investere i højbede i haven, uanset om de er fremstillet i stål eller et helt andet materiale. Med højbede kan du blandt andet nyde godt af følgende 3 fordele:

  1. Du kan starte sæsonen tidligere, fordi jorden i et højbed bliver varmet hurtigere op
  2. Du slipper for at få ondt i knæ og ryg, fordi du får en god arbejdshøjde
  3. Du kan begrænse mængden af ukrudt i bedet

Kontakt os og få beregnet en pris på dine højbede i stål

Kontakt os gerne i dag for at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop de kasser til haven, som du kunne tænke dig.

Adresseoplysninger

Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen

Nygårdsvej 13, 9600 Aars 

Klik for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Tlf.: 6015 5017

E-mail: glas.alu.montage@gmail.com

CVR: 40491635

Sociale medier

fb    ig