Sikre og professionelle glasværn

Et glasværn er den stilrene og sikre løsning

Ønsker du en smuk, sikker og holdbar afskærmning ved trapper, omkring terrassen eller andre steder? Da er et glasværn i meget holdbart, hærdet glas helt sikkert noget for dig.
Hos Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen har vi erfaringen og kompetencerne til at opsætte og montere glasværn både indendørs og udendørs.

Vores dygtige, pålidelige og omhyggelige glas-montører kører ud til private boligejere, sommerhusejere og erhvervskunder i det nordjyske – og byer som Randers, Aalborg og Aars – og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du skal have sat et smukt og sikkert glasværn op.

Et glasværn kan bruges mange steder

Et glasværn giver optimal sikring i boligen eller virksomheden, uden at bygningen eller rummene skæmmes af forstyrrende elementer. Et glasværn kan f.eks. bruges ved:

Terrasser

Tagterrasser

Altaner

Svalegange

Reposer

Trappeforløb

Kælderskakte

Vi opsætter og monterer glasværn og glasgelændere i mange forskellige udgaver, fra glasværn med profiler og gelænder i aluminium eller stål, til de stolpefri med skjulte samlinger. Og har du brug for hjælp til at vælge den rette løsning i glasværn til din terrasse, veranda eller trappeopgang, da står vi naturligvis klar til at rådgive dig, så du får et glasværn, der er både sikkert og smukt.

Høj kvalitet

Masser af erfaring

Mødestabil arbejdskraft

Kontakt os gerne for tilbud og priser

Ønsker du en smuk og stilren afslutning ved terrasse, altan eller kælderskakt? Da er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Med et glasværn fra os er du godt sikret.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen

Nygårdsvej 13, 9600 Aars 

Klik for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Tlf.: 6015 5017

E-mail: glas.alu.montage@gmail.com

CVR: 40491635

Sociale medier

fb    ig