Butiksvinduer og facadeglas udskiftes

Vi udskifter både store og små butiksruder

Er dit butiksvindue gået i stykker? Butiksvinduer er særligt udsatte for hærværk, men de kan også gå i stykker af mange andre årsager. Uanset hvad årsagen er, så hjælper vi hos Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen gerne, når en eller flere butiksruder er gået i stykker.

Vi udskifter både store og små butiksvinduer samt facadeglas for mange forskellige butikker i blandt andet vores eget lokalområde omkring Aars, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Aalborg, Randers og omegn. Har du brug for vores hjælp et andet sted i Nordjylland, kommer vi også gerne en tur forbi.

Vi monterer også store facadeglas

Vi tilbyder ikke kun montering af store såvel som små butiksvinduer for vores kunder. Vi tilbyder også udskiftning og montering af facadeglas, så du kan få lige netop det vinduesparti i din butik eller virksomhed, som du kunne tænke dig. Med facadeglas kan du få masser af lys ind i rummet, og driver du for eksempel en restaurant eller en café med en god udsigt, kan du med fordel lade dine gæster nyde den smukke udsigt, mens de spiser.

5 gode grunde til at vælge os til din rudeudskiftning

Der er mange gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade vores firma udføre arbejdet for dig, uanset om du skal have monteret facadeglas eller udskiftet vinduerne i din butik. Vi ønsker især at fremhæve følgende 5 gode grunde til at vælge os:

  1. Vi går højt op i altid at udføre vores arbejde i en høj kvalitet
  2. Vi har stor erfaring inden for vores fag
  3. Vi er mødestabile og altid til at regne med
  4. Vi sikrer dig et perfekt resultat
  5. Vi udfører vores arbejde til konkurrencedygtige priser
​​
At arbejde med glas kræver stor viden og erfaring. Hvis arbejdet ikke bliver udført korrekt, så kan du nemlig risikere, at der opstår spændinger i glasset, som kan forårsage revner i glasset, eller at glasset ligefrem splintrer. Dette undgår du, når du vælger os til arbejdet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af butiksvinduer

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på udskiftning af butiksvinduer eller montering af facadeglas.

Høj kvalitet

Masser af erfaring

Mødestabil arbejdskraft

Skal vi hjælpe din butik?

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi glæder os til at hører fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Glas- & Alu-montage v/Mike Bentzen

Nygårdsvej 13, 9600 Aars 

Klik for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Tlf.: 6015 5017

E-mail: glas.alu.montage@gmail.com

CVR: 40491635

Sociale medier

fb    ig